ВСІ НОВИНИ:

25 567 2

Долучайтеся до патруля тероборони Нікополя!

26 листопада під час самостійного патрулювання (без поліції) козаками ГФ"Територіальна оборона"Нікополь" Олегом Красівським, Анрієм Бездетним та молодими козаками Володимиром Коряком та Валентином Желдашевим був затриманий підозрілий, що побачивши людей у формі розвернувся та став втікати.

25 505 1

Затримання злочинців патрулем з добровольцями тероборони Нікополя

17 листопада у вечірній час патрулем поліції разом з бійцями громадського формування "Сотні територіальної оборони "Нікополь", знову затримали злочинця, це був наркоман з пакунком наркотичної речовини. 

6 039 0

Пригоди козацьких джур на Січі Співочого поля Нікопольщини

З 4 по 7 серпня 2016 року пройшов Всеукраїнський освітньо – виховний семінар по Всеукраїнській дитячо – юнацькій військово – патріотичній грі «Сокіл» (Джура) для організаторів та виховників громадських організацій та бажаючих з учбових закладів за участю джур на Співочому полі біля Меморіала могили

5 748 0

Запршуємо патріотів на Вшанування Івана Сірка та семінар по програмі "Сокіл"(Джура)

6 серпня з 9.30 на Меморіалі - могилі Івана Сірка вшанування пам*яті... А 4 - 7 серпня таборування та семінар для організаторів та виховників Всеукраїнської військово патріотичної програми - гри "Сокіл" (Джура).

25 146 0

Величезне козацьке полум'я що підпирає Українське небо та піднімає патріотичний дух та мудрість свідомості джур – майбутнього України

На другому (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»),що пройшов з 16 по 21 червня 2016 року у Дніпропетровській області, Новомосковському районі,Нікополь захищав рій "Козацька Варта" ЗОШ № 13.

5 476 0

Нікопольський вирішальний етап військово – патріотичного виховання (фото)

В Нікополі 19 – 20 травня 2016 року на території Дитячого оздоровчого табору «ВЕЛИКИЙ ЛУГ» відбувся перший міський етап Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл»(Джура) серед роїв козацьких джур середньо освітніх шкіл міста.

4 070 0

Вшанування Гетьмана Богдана Хмельницького

23 квітня у місті Нікополь відбудеться захід який претендує на Всеукраїнський до 368 річниці обрання Богдана Хмельницького Гетьманом Війська Запорозького Низового у Микитинській Січі (початок визвольної боротьби...)

32 987 5

Всеукраїнський захід вшанування пам*яті кошового отамана Івана Сірка

Щорічний, традиційний Всеукраїнський захід Нікопольського краю по вшануванню пам*яті кошового отамана Івана Дмитровича Сірка.

32 994 18

Нікопольський рій козацьких Джур прийняв участь у обласному етапі гри «Сокіл»(«Джура»)

С 11 по 14 червня 2015 року у Дніпропетровській області під Новомосковськом на турбазі «Самара» пройшов обласний підсумковий етап Всеукраїнської дитячо – юнацької, військово – патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

8 481 5

Джури звітують на конкурсах військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

П*ятого червня 2015року у селищі Покровське Нікопольського району пройшли конкурсні підсумкові етапи дитячо – юнацької, військово-патріотичної програми – гри «Сокіл»(Джура).

9 111 4

Перший етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Нікополі.

22 травня 2015 року у Нікополі в зоні відпочинку Феросплавного заводу пройшов перший міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")