ВСІ НОВИНИ:

Долучайтеся до патруля тероборони Нікополя!

Долучайтеся до патруля тероборони Нікополя!
 
26 листопада під час самостійного патрулювання (без поліції) козаками ГФ"Територіальна оборона"Нікополь" Олегом Красівським, Анрієм Бездетним та молодими козаками Володимиром Коряком та Валентином Желдашевим був затриманий підозрілий, що побачивши людей у формі розвернувся та став втікати.
 Долучайтеся до патруля тероборони Нікополя!
Долучайтеся до патруля тероборони Нікополя!

Після затримання у нього був вилученний кухонний ніж, стан затриманного, схоже, був під діями наркотиків, як піздніше виявилося затриманий був раніше судимий за грабіж. Про затримання повідомили патрульну службу поліції, затриманий був доставленний до Нікопольського відділу внутрішніх справ для з*ясування його особистості та намірів.Начальником патрульно постової служби Нікопольського МВС Юрієм Сідоруком патрулю терооборони об*явленна благодарність.
 
У зв*язку з підвищенням крименагенної обстановки в рамках профілактичними дій проти злочинності керівництвом терооборони Нікополя було прийнято рішення долучати до патрулювання з дорослими і молодих козаків, що отримали паспорт та мають дозвіл від батьків, пройшли моральну та фізичну підготовку у козацьких організаціях. Запрошуємо патріотичну молодь долучатися до захисту порядку на вулицях міста Нікополь.
 
Також запрошуємо і дорослих патріотичних чоловіків до лав ГФ"Територіальна оборона"Нікополь" або козацьких організацій для захисту прав і свобод населення, патріотичного виховання молоді та наведення порядку. Також просимо владу та не байдужих громадян вирішити питання матеріальної підтримки патрулюючих, придбання форми (однострою), берців, спецзасобів, грошових заохочень добровольцям, що виходять на захист правопорядку міста. Звертатися за телефонами: 0669370490, 0994438868, або на відкриту сторінку організації у фейсбуці.
Зам.голови ГФ"СТО"Н"
по зв*язку з громадскістю
Олександр Шевченко.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Андрей Дащенко 28 ноября 2016 18:50
Честь и Хвала таким парням ! за ними ВСЕ !!!
  • +2
555 29 ноября 2016 12:43
Дело то хорошее.Но следует разъяснить участникам их права и полномочия.Те же статьи из УКУ 36-39.А дозвiл на спецсредства имеют только сотрудники полиции
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.