ВСІ НОВИНИ:

Вшанування Гетьмана Богдана Хмельницького

23 квітня у місті Нікополь відбудеться захід який претендує на Всеукраїнський до 368 річниці обрання Богдана Хмельницького Гетьманом Війська Запорозького Низового у Микитинській Січі (початок визвольної боротьби...)
 
У 1648 році 29 квітня Богдан Хмельницький був обраний Гетьманом, але у зв*язку з Пасхою відзначення цієї події в цьому році пересунуто на суботу 23 квітня.
Збір козаків з 9.00 у Старій частині міста, сквер біля Медучилища.
 
З 10.00 початок акції на площі ім.Богдана Хмельницького біля пам*ятника, де відбулася історична подія. (Промови, Козацьке Коло, покладання квітів). Хода козаків Війська Запорозького Низового (приймають участь і ветерани бойових дій в АТО) до площі Європи.
 
З 12.00 початок етнофестивалю з трьох номінацій : 1. Козацький куліш. 2.Конкурс показових виступів серед майстрів козацького бойового мистецтва. 3.Козацьке обрядове театралізоване дійство.
 
А також :виставки Нікопольського краєзнавчого музею; виставки бібліотек; виставки та робота народних майстрів, виставка меду; катання на конях; молодіжний квест; байкер шоу та інше...
 
Запрошуємо всіх шанувальників Гетьманської України ! (Приїзд та розміщення гостей за особистий рахунок.)

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.