ВСІ НОВИНИ:

Александр Саюк: Доброго ранку, нікопольці!

За ніч надзвичайних ситуацій не траплялось. В рамках доріг біля міста ворожих сил та техніки немає. Сьогодні о 13.00  (в Храмі св.прав. Петра Калнишевського, вул.Кармелюка, 4) ми проводжаємо в останній путь нашого героя-земляка Віталія Оніщенка. 

Хочу також прокоментувати свою думку щодо дозволу на торгівлю слабоалкогольними напоями. Моя позиція повністю збігається з позицією Президента. Ті міста, що не знаходяться в облозі ворога і є тилом повинні працювати на повну, щоб економіка держави могла стало функціонувати у такий важкий період. В багатьох міста країни подібні обмеження взагалі не вводились. Потрібно зрозуміти, що сухим законом вживання алкоголю не перемогти, а завдати шкоду для економіки цілком можливо. 

Але я закликаю військову адміністрацію пильно контролювати обіг алкоголю та слідкувати за тим, щоб закони України у місті неухильно виконувались. Слід дотримуватись механізму: закон - контроль - покарання. Лише так можна досягти порядку. 

Нікополь зараз є одним з тих міст, що живе в мирі. Нам потрібно працювати, забезпечувати людей робочими місцями та отримувати податки з бізнесу. На зараз саме це є нашим фронтом. 

Війна нас багато чому навчить. Ми платимо велику ціну за те, щоб відстояти право бути вільною, демократичною, правовою державою. Слава Україні!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.