ВСІ НОВИНИ:

Александр Саюк: Доброго ранку, нікопольці!

За ніч надзвичайних ситуацій у місті не траплялось, вся інфраструктура та служби працюють у штатному режимі. 

На жаль ніч видалась неспокійною, тривали бої в м.Енергодар, в тому числі й в районі ЗАЕС. За офіційною інформацією від Запорізької обласної військової адміністрації радіаційний фон в межах області лишається без змін та не становить загрози життю та здоровʼю мешканців. Ми продовжуємо слідкувати за розвитком ситуації та будемо інформувати вас про це.

У Нікополі є необхідні запаси таблеток калію-йодиду, ми вже готуємо механізм за який будемо розповсюджувати їх серед жителів найближчим часом. 

В котрий раз нагадую! У вайбері та телеграмі створено групи “Нікополь. Оперативна інформація”. Вся інформація, що публікується в них є ПЕРЕВІРЕНОЮ та ОФІЦІЙНОЮ. Зараз війна триває і в інформаційному просторі, багато джерел розповсюджують фейки, тому раджу слідкувати саме за офіційними, перевіреними новинами. Підпишіться на них зараз, якщо раніше не зробили цього.

Посилання на канали “Нікополь. Оперативна інформація”:
Телеграм - https://t.me/NikopolOperativniy
Вайбер - https://invite.viber.com/...

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.