ВСІ НОВИНИ:

Повідомлення про проведення круглого столу з питань зміни тарифу на проїзд

Повідомлення про проведення круглого столу з питань зміни тарифу на проїзд
Продовжується регуляторна процедура громадського обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Нікополі».

З 02 по 15 вересня тривали електронні консультації з громадськістю з даного питання. Наразі оголошуємо про зустріч з громадскістю у форматі круглого столу. В разі незмінності «зеленої зони» карантину в області та нашому місті круглий стіл заплановано на 23 вересня, початок 16:00 год., місце проведення – виконком, 4 поверх, конференц-зал.

Нагадуємо, що проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу оприлюднено 02 вересня 2021р в міській газеті «Репортер» та на офіційному сайті міської ради http://www.nikopol-mrada.dp.gov.ua

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Русскоязычный бандеровец 20 сентября 2021 11:30
О, а я все думал, когда уже тарифы поползут вверх. Особенно если учесть что мэр и есть главный перевозчик. В некоторых областных центрах проезд дешевле, чем у нас. А мы же богатые. У нас за Киевом гонятся.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.