ВСІ НОВИНИ:

Ігумен Меркурій Скороход: "Іконостас це вікно у небо"


У ці світлі пасхальні дні до храму св. прав. Петра Калнишевського завітав наш меценат та благоукраситель святої обителі Maksym Zhovnin
Стараннями Максима Володимировича родиною Жовніних в нашому новому дерев'яному храмі  незабаром постане чарівний резьбляний іконостас висотою у чотири метри, виготовлений в старовинному стилі козацького барокко. 

Як говорять святі отці: іконостас – це вікно в небо. На ньому зображується сонм святих, які блаженствують в райських обителях і возносять за нас грішних свої молитви перед Богом. Між віруючими і святими, зображеними на іконостасі, встановлюється живий зв’язок взаємного спілкування, який є зв’язком небесної і земної церкви.

Від імені віруючих нашого храму висловлюємо щиру подяку нашим меценатам і благодійникам, оскільки вони взяли на себе частину наших турбот, вони поділилися теплом своєї душі, щедрістю серця. Ваше благородство і безкорисливість є ознакою доброти ваших сердець. Адже «Людина починається з добра і добром освячується».


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.