ВСІ НОВИНИ:

Планується Підвищення Тарифу На Воду

Тариф на воду, який існує зараз, встановлювався ще в 2016 році. З того часу поступово підвищувалися ціни на всі складові, які застосовуються в технологічному процесі виробництва питної води, збільшилися ціни на електроенергію та технічне обслуговування, а також розмір мінімальної заробітної плати. За підсумками І півріччя 2018 року підприємство зазнало збитків майже півтора мільйона гривень.

 
Відповідні документи на підвищення тарифу на воду були передані до Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Після проведення докладних розрахунків Національна комісія запропонувала такий тариф


для мешканців приватного сектору:
на питну воду: 6,68 грн. за м куб.
водовідведення 11,14 грн. за м куб.
разом 17,82 грн. за м куб.


для мешканців багатоквартирних будинків :
на питну воду 7,15 грн. за м куб.
водовідведення 11,94 грн. за м куб.
разом 19,09 грн. за м куб.


Якщо на засіданні НКРЕ затвердять новий тариф, то він вступить в дію протягом декількох місяців.

Джерело: nikvoda.dp.ua


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Это из-за повышения стоимости хлора. Неплохо аферу провернули Вальцман с Каломойшей: остановили единственное предприятие, вырабатывающее жидкий хлор - Днепразот(Антимонопольный комитет молчит как всегда), подняли цены, опять запустили и разницу сдерут с простых людей. А водоканалы себе еще и накрутят. Некоторые города планируют покупать хлор за границей подешевле. Но это точно не про никопольских барыг, засевших в исполкоме, тем более эти барыги с БэПэПэ.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.