ВСІ НОВИНИ:

В Марганці розпочали ремонт спортивної школи

 

В Марганці розпочато підготовку до комплексного капітального ремонту дитячо-юнацької спортивної школи № 1, який виконають за сприяння Дніпропетровської облдержадміністрації. Варто зазначити, що раніше у спортшколі проводили тільки косметичні ремонти, а капітальний за 60 років її існування виконають вперше.


Під час літніх канікул виконають частину від запланованого, а з початком навчального року юні спортсмени, які відвідують ДЮСШ № 1, займатимуться на базі місцевих освітніх закладів.

 
Наразі працівники школи звільняють приміщення від обладнання та інвентаря, адже заплановано проведення масштабних робіт: від утеплення фасаду та заміни вікон - до облаштування спортивного майданчика, якого тут ніколи не було. За твердженням проектантів, спортивний майданчик розміститься на пустирі біля ДЮСШ та відповідатиме сучасним вимогам до таких об’єктів.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.