ВСІ НОВИНИ:

За наругу над могилами померлих опинився за гратами

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою). Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою). 

Встановлено, що в період з 5 по 7 лютого 2016 року зловмисник, нехтуючи моральними засадами суспільства в частині поваги до померлих та місць їх поховання, діючи з корисливих мотивів та з метою наживи, викрав з-під надгробних плит на місці поховань металеві труби та швелера, які реалізував до пункту прийому металобрухту, спричинивши не лише матеріальну шкоду, а й моральні страждання родичам  померлих.


Публічне обвинувачення підтримувалося прокурором Нікопольської місцевої прокуратури, який довів вину чоловіка в повному обсязі. Суд, враховуючи позицію державного обвинувача, призначив зловмиснику покарання у вигляді 4 років 1 місяця позбавлення волі. 


Прокурор Нікопольської місцевої

прокуратура    В. Жур


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

SergioKo 7 февраля 2018 18:15
Нормально, конечно! Но вот за убийство 2 человек автомобилем - всего 3 года! Самый гуманный суд в мире!
  • 0
SergioKo, Меня это тоже возмущает. Вот Зайцевой за убийство автомобилем 6 человек вместо пожизненного грозит максимум 10 лет(а дадут намного меньше, на двоих с Дроновым раскидают). Это, видите-ли, ДТП. А вот если отверткой кого-то одного убил в драке - 15 лет. Это вопросы к дебилу Кармазину, который писал этот Криминальный кодекс. Автомобиль - это такое же орудие убийства как и нож с пистолетом. Многие умышленно вмазываются и давят людей на дорогах, а потом идут совсем по другим статьям вместо 115. Никто в судах не хочет даже слышать что эти на людей некоторые неадекватные водители наезжают осознано чтобы развлечься.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.