ВСІ НОВИНИ:

Нехтуючи моральними нормами, вчинив грабіж на цвинтарі

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 44-річного чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно).


Встановлено, що зловмисник у 2013 році, звільнившись з місць відбування покарання, на шлях виправлення не став та знову вчинив тяжкий злочин.


Так, перебуваючи в травні 2017 року зранку на міському цвинтарі міста Нікополя, побачив жінку, яка прибирала могилу померлого. Підійшов до неї зі спини та долонею руки штовхнув в потиличну частину голови, від чого остання впала на землю. Після чого, шляхом ривка зірвав з плеча потерпілої сумку, в якій знаходилися документи, банківські картки, грошові кошти в сумі більше 1 тис. грн.. та мобільний телефон. Утримуючи викрадені речі при собі, зловмисник з місця вчинення злочину втік.


Публічне обвинувачення підтримувалося прокурором Нікопольської місцевої прокуратури, який довів вину чоловіка в повному обсязі.
Суд, врахувавши принципову позицію державного обвинувача, призначив чоловікові покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.


Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури В. Жур


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.