ВСІ НОВИНИ:

Знову опинився за гратами

  Нікопольською місцево прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річного чоловіка за вчинення ряду злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України.


Нікопольською місцево прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річного чоловіка за вчинення ряду злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України.Так, раніше судимий чоловік у грудні 2016 року, звільнившись з місць позбавлення волі,  на шлях виправлення не став, та протягом березня-травня 2017 року знову продовжив вчиняти злочини.


Під час судового розгляду кримінального провадження, обвинувачений визнав себе винним. На його рахунку 1 крадіжка речей з квартири та 3 пограбування магазинів. У результаті його протиправних дій,  потерпілим заподіяно матеріальну шкоду на суму більше 7 тис. грн.


Прокурором Нікопольської місцевої прокуратури забезпечено підтримання державного обвинувачення в суді.Суд, врахувавши позицію прокурора, призначив зловмиснику покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.


Прокурор Нікопольської

місцевої прокуратури

В. Жур


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.