ВСІ НОВИНИ:

Діти Дніпропетровщини – дітям Донбасу

22-23 листопада 2017 року в рамках акції “Діти Дніпропетровщини – дітям Донбасу”для дітей соціально-незахищеної категорії населення була надана гуманітарна допомога в місті Світлодарськ Донецької області.

 

Правозахисник Кожушко Микола висловлює подяку Дніпропетровської обласній раді та Дніпропетровській обласній державній адміністрації, усм громадським організаціям, активістам та небайдужим жителям України. Особиста подяка ГО “Сонячний Світ”, ГО “Рух Вільна Доля”, Дніпровській міській раді, Чечелівській районній у місті Дніпрі раді, КП “ДМБТІ” ДОР, підприємствам, організаціям та установам, що надавали постійну допомогу протягом 2014-2017 років, завдяки якій ДОДГО “Правозахисна Спілка “Допоможемо Дітям” разом з ГО”Сонячний Світ” змогли доставити гуманітарну допомогу у міста: Добропілля, Слов’янськ, Краматорськ, Красний Лиман, Сватово, Северодонецьк, Авдіївку, Маріуполь та інші населені пункти зони проведення антитерористичної операції.


Разом з усіма Вами ми покращуєм життя та вирішуєм проблеми дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей-переселенців, і тих, що перебувають у складних життєвих обставинах. Допомагаючи дітям – ми спільно будуємо майбутнє нашої рідної України!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.