ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі поліцейські затримали грабіжника, який пограбував та жорстоко побив жінку

Жертва злочинця отримала відкриту черепно-мозкову травму, переломи черепа, опіки голови. 

Жінку доставили до реанімаційного відділення Нікопольської міської лікарні у несвідомому стані третього вересня, а вже через тиждень вона померла так і не отямившись.
 
 У Нікополі поліцейські затримали грабіжника, який пограбував та жорстоко побив жінку

Працівники поліції провели кропітку роботу аби встановити нападника, який так жорстоко вчинив з нею. Ним виявився 40-річний мешканець села Менжинське Нікопольського району, раніше засуджений за аналогічний злочин.
 
Як стало відомо правоохоронцям, чоловік перебував на території автовокзалу, де й побачив потерпілу. Жінка йшла у напрямку магазину і розмовляла по телефону. Він прослідував за нею, а коли вона зайшла за магазин у лісосмугу, вирвав з рук телефон та побіг. Пробіг декілька метрів і впав, жінка стала його наздоганяти, між ними виникла бійка. Злочинець жорстоко побив останню, забрав телефон і зник з місця злочину.
 
Слідчим спільними діями з місцевою прокуратурою нападнику оголошено про підозру за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.4 ст.187 КК України (розбій). Зловмиснику загрожує покарання від 7 до 10 років позбавлення волі. Йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою.
Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.