ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські поліцейські затримали вбивцю 82-річної пенсіонерки

Мешканець села Шолохово Нікопольського району прийшов до старенької з метою крадіжки. Коли злодій не знайшов ні грошей, ні цінних речей, то накинувся на пенсіонерку з кухонним ножем. 

Нікопольські поліцейські затримали вбивцю 82-річної пенсіонерки

Мертву жінку виявила сусідка, яка прийшла її провідати - саме вона викликала поліцію. Поліцейським вдалося встановити, що того дня жінка лягла спати у дворі власного домоволодіння, закривши будинок на замок.
Зловмисник прийшов до неї вночі, вибив двері і почав шукати цінні речі. Після того як нічого не знайшов, наніс жінці смертельний удар ножем.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний вже був раніше засудженим. В місцях позбавлення волі він провів 23 роки. Останнім часом мешкав в селі Шолохово Нікопольського району. Він розповів правоохоронцям, що від односельців чув, що пенсіонерка дає людям в борг гроші, тому у нього виникло бажання наживитися.
 
Слідчим спільними діями з місцевою прокуратурою 55-річному чоловіку оголошено про підозру за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Зараз йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою. Слідство триває.

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській облсті
за матеріалами Нікопольського ВП

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.