ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі поліцейські затримали хулігана, який розмалював пам'ятник учасникам АТО

Поліцейським, спільно з працівниками СБУ, вдалося встановити та притягнути до адміністративної відповідальності місцевого мешканця, який фарбою розмалював пам'ятник "Захисникам України”.

 У Нікополі поліцейські затримали хулігана, який розмалював пам'ятник учасникам АТО

В одній із соцмереж чоловік хизувався своїм вчинком та розміщував там фото з написами, які він зробив. Правоохоронці провели кропітку роботу, аби встановити хулігана, адже він створив фейковий акаунт, де розміщував свої коментарі та вів активну переписку.
 
 
Встановлено, що хуліган - 31-річний нікопольчанин, непрацюючий, одружений, раніше до відповідальності не притягувався.
 
За скоєне чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.173 (дрібне хуліганство), що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровській області за матеріалами Нікопольського ВП

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 5 сентября 2017 20:58
Хотів би почути про його мотиви! Ладно би пацан 16 років, хотів похизуватись чи з дурості, а в 31 рік треба відповідати за свої вчинки! Як що це зроблено з метою приниження захисників України, то треба йому дати максимум. Учасники АТО можуть взяти його на виховання на 15 діб! Буде саперною лопатою окопи для танка рити!
  • +2
Benny Hill 8 сентября 2017 15:41
Оце відповідальність, дуже страшно... Потрібно вже нашим правоохоронцям набратись мужності та перестати складати адміністративні протоколи, а порушувати кримінальні провадження за ст.296 ч.1 КК України, а якщо двое і більше осіб то за ст.296 ч.2.
Ось як звучить дана стаття:
1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом,-
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені групою осіб,- караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
У коментарі до цієї статті сказано:
Основний безпосередній об'єкт хуліганства - громадський порядок. Його додатковим факультативним об'єктом можуть виступати здоров'я особи, авторитет органів державної влади, громадська безпека. Кримінальний кодекс не пов'язує наявність хуліганства з його вчиненням у громадських місцях. Таким чином, громадський порядок може бути порушений і за відсутності сторонніх осіб чи у присутності лише потерпілого (вночі, у безлюдному місці, в квартирі).
Отже, виникає питання чому не притягують затриманого до кримінальної відповідальності? Нехай навіть присудять найлегший вид покарання - штраф 50 нмдг, це приблизно 850 грн.. Інші після цього задумаються і зрозуміють, що за такі дії можна отримати реальний строк, а так і надалі "сепари" і любителі "рашки" будуть себе почувати безкарно, або хтось з АТОшників не витримає і ногу у кращьому випадку простреле чи голову проломе, а тоді порядна людина ще у в'язницю потрапить.
Цитата: Копчик С.
Буде саперною лопатою окопи для танка рити!

Та ні, краще переодіти у форму з відзнаками "Правого сектора", дати в руки навчальний автомат і відправити через окопи до "своїх".
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.