ВСІ НОВИНИ:

ЖУРНАЛІСТСЬКА НАГОРОДА ДІЙШЛА ДО МІСТА ПОКРОВ

Голова Правління Нікопольської регіональної організації НСЖУ Володимир Глядченко побував у міській раді Покрова, щоб на зборах в присутності міського голови та інших посадовців вручити нагороди переможця обласного творчого конкурсу НСЖУ начальнику прес-служби Покровської міської ради Оксані Сизовій.

ЖУРНАЛІСТСЬКА НАГОРОДА ДІЙШЛА ДО МІСТА ПОКРОВ
ЖУРНАЛІСТСЬКА НАГОРОДА ДІЙШЛА ДО МІСТА ПОКРОВ
ЖУРНАЛІСТСЬКА НАГОРОДА ДІЙШЛА ДО МІСТА ПОКРОВ

Оксана Анатоліївна стала переможцем у творчому конкурсі імені Рема Суворова «Краща журналістська робота на військово-патріотичну тематику», який проводився обласною організацією НСЖУ до Дня журналіста. Також вона перемогла і в регіональній організації НСЖУ, виборовши нагороду в номінації «Люби і знай свій рідний край» (премія імені Павла Богуша).
 
З поважних причин Оксана Сизова не змогла відвідати урочистості, які проходили в Дніпрі та Нікополі на початку червня, тому почесну місію нагородження в місті Покров провів Володимир Петрович Глядченко. Він привітав Оксану Сизову і вручив їй дипломи переможця та пам’ятну медаль, засновану сім’єю Рема Суворова. Також він передав їй в дарунок книги «Мы этой памяти верны», в одну з яких увійшла її конкурсна робота. 
 
Тепло і натхненно привітав свого працівника міський голова Олександр Шаповал, він вручив Оксані Анатоліївні букет квітів і побажав надалі великих успіхів та творчої вдачі. Багато поздоровлень лунало і від колег по праці.
 
Насправді, ті, хто знайомився з творчістю Оксани Сизової, відмічають, що вона дуже талановита людина, а її твори завжди яскраві, щирі, проникливі, і що головне – дуже професійні. Ми пишаємось, що в рядах нашої Нікопольської спілки НСЖУ є така прекрасна людина і талановита журналістка.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.