ВСІ НОВИНИ:

У Верховній раді пишуть законопроект про вільний обіг зброї – Пашинський

У Верховній раді України розробляють законопроект про законний обіг зброї в країні. Документ буде готовий до осені, заявив голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський на "5 каналі".
 
"Моя позиція досить чітка. Я знаю, що мої колеги зараз пишуть відповідний законопроект, я готовий його підписати. Я вважаю, що перший крок треба робити. Визначити ті категорії людей, яким ми не боїмося давати короткоствольну зброю: люди, які без зауважень служили в армії, люди, які без зауважень служили в Нацполиции, в СБУ", - сказав народний депутат. "Я думаю, що восени ми повинні внести цей законопроект, обговорити його і рухатися вже далі", - зазначив Пашинський.

Сам Пашинський раніше "засвітився" в історії з застосуванням зброї. Нагадаємо, ввечері 31 грудня 2016 року стався конфлікт Пашинським і жителем Київської області В'ячеславом Хімікусом, в результаті якого депутат отримав удар пляшкою по голові, а його суперник – кулю в ногу.

Джерело: dt.ua

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

555 4 июня 2017 19:38
Простолюдин его не получит.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.