ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі затримано громадянина, який пропонував хабар слідчому

Нікопольською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки  в Дніпропетровській області викрито особу у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).
 
Встановлено, що у провадженні слідчого СВ Нікопольського відділу поліції перебуває кримінальне провадження за фактом зміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, в рамках якого автомобіль разом із  свідоцтвом про реєстрацію вилучено та накладено арешт.
 
Зловмисник, діючи з корисливих мотивів, висловив пропозицію слідчому за грошову винагороду повернути вилучений у нього транспортний засіб та свідоцтво про реєстрацію. Так, хабародавець, перебуваючи в службовому кабінеті слідчого, неодноразово пропонував неправомірну вигоду у розмірі 300 доларів США з метою повернення автомобіля та документів.  Вказані дії особи зафіксовані слідчим шляхом співробітниками прокуратури та поліції.
 
Сподіваючись на згоду, 24 травня 2017 року зловмисник повторно прибув до службового кабінету слідчого, де й був затриманий співробітниками правоохоронних органів.
 
Наразі зловмиснику, за погодженням з Нікопольською місцевою прокуратурою, повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури   С. Кучерський


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.