ВСІ НОВИНИ:

Нікополь, Покров та Нікопольський район отримають майже 8 млн. на розвиток медицини

Кабмін схвалив  розподіл субвенції місцевим бюджетам, згідно якому Нікополь, Покров та Нікопольський район отримають від держави 8 млн. грн. на соціально-економічний розвиток територій. Про це повідомив народний депутат Андрій Шипко.

За словами парламентаря, ці кошти, згідно розпорядженню, будуть виділені на реконструкцію частини будівлі амбулаторії № 1, 3 КЗ «Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» під дитяче стаціонарне та консультативно-діагностичне відділення та закупівлю медичного обладнання для місцевих лікарень.

«В Нікополі має бути дитячий клініко-діагностичний центр з сучасним обладнанням, де всі фахівці будуть зосереджені в одному місці. Не зважаючи на гіркий досвід минулого  року, ми не полишаємо роботу в цьому напрямку!» - підкреслив нардеп.

Також, за рахунок субвенції,  для  Нікопольської міської лікарні № 4, Нікопольської районної лікарні та Центральної міської лікарні м. Покров буде придбано нове медичне обладнання.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.