ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі поліцейські затримали розповсюджувача амфетаміну (фото, вiдео)

У Нікополі поліція виявила у 28-річного чоловіка 15 сліп-пакетів з кристалічню речовиною ймовірно амфетаміном на 15 000 гривень за цінами чорного ринку. 
 У Нікополі поліцейські затримали розповсюджувача  амфетаміну (фото, вiдео)
У результаті реалізації оперативної інформації співробітниками  управління протидії наркозлочинності ГУНП в Дніпропетровській області  та слідчим Нікопольського відділу поліції 27 квітня  в квартирі по вул. Добролюбова у м. Нікополі, в ході обшуку було виявлено та вилучено 15 поліетиленових сліп - пакетів з білою порошкоподібною кристалічною речовиною, грошові кошти у сумі 2000 гривень та порожні сліп-пакети. Як пояснив затриманий власник, вилучене є наркотиком – амфітамін, стверджує, що зберігав його для особистого споживання. Доречі, винуватець не має судимостей. Вилучена речовина направлена на експертизу. 
 
Наразі злочинця затримано, слідчим за погодженням з прокуратурою йому оголошено про підозру за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, що карається позбавленням волі від трьох до восьми років. 
Відділ комунікації ГУНП за матеріалами Нікопольського ВП

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Виталик Шерстюк 29 апреля 2017 00:10
И молодцы! И правильно, что депутаты денег вам не выделили на поддержание штанов. И так хорошо работаете. И бензин вам не нужен - можно и на автобусе на задержание и обыск приехать. Ведро умеет наши деньги экономить. Ещё осталось медицине и образованию денег зажать, что бы бюджет был прозапас-мало ли где лампочки в подъездах вкрутить нужно.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.