ВСІ НОВИНИ:

Сергій Сінілов з Покрова володар срібла Відкритого Чемпіонату України

Наставник чемпіонів, тренер з дзюдо дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, Сергій Сінілов продовжує успішну спортивну кар’єру у складі збірної команди ветеранів.

Сергій Сінілов з Покрова володар срібла Відкритого Чемпіонату України

Минулої суботи у Дніпрі пройшов Відкритий Чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів. Високий рівень змагань визначав і учасників – близько 200 спортсменів з України, Грузії, Словаччини. Нашу країну представляли команди з 18 областей. На татамі виходили справжні майстри з дзюдо, такі легендарні бійці, як дев’ятиразовий Чемпіон Європи Нестор Хергіані, володар 16-ти медалей з Кубків світу Олександр Давіташвілі.
 
Наш Сергій Сінілов виступав серед лідерів ветеранської збірної України, у вазі – 73 кг, здобувши срібло Чемпіонату та додавши очок збірній Дніпропетровщини, котра завоювала на національній першості 64 медалі.
 
Тепер на нього чекає Чемпіонат Європи з дзюдо серед ветеранів, який відбудеться у середині червня у хорватському Загребе.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.