ВСІ НОВИНИ:

Через негоду нікопольські школярі йдуть на канікули, а в закладах соціальної сфери увімкнуть опалення

Сьогодні, 18 квітня відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Андрія Фісака – Юрія Сокола. Причиною позачергового засідання стало погіршення погодних умов у місті та штормове попередження. 
 
За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у результаті вторгнення на територію Дніпропетровської області холодного арктичного повітря, з 18 по 22 квітня очікується холодна погода зі значними заморозками, сильними дощами та мокрим снігом. 21 квітня пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.
 
Крім того, комісія з питань ТЕБ і НС вирішила: перевести в стан підвищеної готовності оперативно-черговий персонал, аварійно-відновлювальні бригади аварійних служб для невідкладного усунення можливих аварійних ситуацій; обмежити проведення масових заходів, пов’язаних зі скупченням людей; провести роз’яснювальну роботу серед батьків учнів загальноосвітніх закладів міста та вихованців навчальних закладів щодо обмеження перебування на відкритому повітрі та інструктажі з учнями щодо профілактики дитячого травматизму. 
 
Керівники суб’єктів господарювання отримали доручення вжити заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та порушення сталої роботи об’єктів життєзабезпечення міста.
 
Також сьогодні для мінімізації наслідків негоди і з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій відбулося засідання виконавчого комітету Нікопольської міської ради, який одноголосно прийняв рішення про введення тимчасових канікул у навчальних закладах міста у зв’язку з погіршенням погодних умов терміном з 19 по 21 квітня (включно). Також прийнято рішення про відновлення теплопостачання в дитячих садках та медичних закладах міста.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.