ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі дозволили продавати свинину

 3 квітня протоколом спільного засідання комісії з питань ТЕБ і НС і Нікопольської міської Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії було прийняте рішення про дозвіл підприємцям Нікополя та району реалізовувати м'ясо свиней.
 
 У Нікополі дозволили продавати свинину
У Нікополі дозволили продавати свинину

Таке рішення стало можливим завдяки проведенню Головним Управлінням Держпродспоживслужби додаткових лабораторних досліджень на африканську чуму свиней поголів’я, що вирощують тваринницькі господарства Нікопольського району та аналізу стану епізоотичної ситуації на території міста Нікополя та Нікопольського району.
 
Таким чином, на території міста та району дозволяється продаж свинини, однак, продовжує діяти заборона на торгівлю, ввіз на територію міста, вивезення з неї та переміщення в межах Нікополя живих тварин.
 
Були внесені і зміни до «Плану заходів щодо ліквідації та недопущення розповсюдження захворювання на африканську чуму свиней на території м. Нікополя» стосовно евтаназії бродячих тварин. Гуманне умертвлення бродячих котів та собак замінили на їх ізоляцію.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Василий 4 апреля 2017 20:36
поки де даси копняка, не ворухнуться.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.