ВСІ НОВИНИ:

«Особлива ініціатива» GIZ – результати співпраці

Покров став одним з міст Дніпропетровщини щодо впровадження проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ підтримки територіальних громад.
 «Особлива ініціатива» GIZ – результати співпраці
Серед перспективних напрямків, які місцева влада розвиватиме спільно з проектом GIZ - покращення надання соціальних послуг, насамперед, внутрішньо переміщеним особам, соціально вразливим категоріям населення.
 
На конкурс щодо реалізації грантових проектів було подано понад 150 заяв установами та закладами територіальних громад області, перемогли – десять, серед них управління праці та соціального захисту населення Покрова. Фахівці установи успішно пройшли всі тури відбору, де головним критерієм було поліпшення надання послуг переселенцям та приймаючим громадам. За грантові кошти задумане втілено у життя, згідно з поданим проектом управління отримало сучасну техніку, зважаючи на те, що за тиждень фахівці обслуговують близько тисячі містян, очікувані й результати.
 
На цьому співробітництво не завершено, особлива ініціатива працює за широким спектром напрямків від стратегічного планування, до надання послуг у відповідності до потреб з охорони здоров’я, працевлаштування, соціального захисту, правової допомоги.
 
У планах Німецької GIZ проведення фахових тренінгів, впровадження подальших проектів.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.