ВСІ НОВИНИ:

У міському музеї Покрова нові експонати

Експозиція, присвячена воїнам АТО, поповнилася матеріалами, переданими закладу безпосереднім учасником антитерористичної операції на сході країни Олексієм Кічуком.

У міському музеї Покрова нові експонати

Особисті речі солдата, уламок 120 мм мінометної міни доповнили експозицію, яка розповідає про наших земляків, учасників АТО. Центральні постаті виставочного стенду - Почесні громадяни міста, які загинули, захищаючи територіальну цілісність своєї країни – Дмитро Стрілець, Олександр Ісаєнко, Олег Кравченко, Олександр Мокієнко.
-
Багатьох з них особисто знав Олексій, - розповідає директор музею Тамара Жежеріна, - символічно, що саме тут, у закладі, зберігатиметься прапор 2 роти, 21 батальйону, 56 бригади, переданий солдатом, з підписами його побратимів.
Додаючи, що першими ознайомилися з експозицією сини Олексія Кічука – 12-річний Євген та 5-річний Ярослав, котрі згодом і передали до музею особисті речі батька.
 
Днями солдат разом з товаришами – Павлом Хрипком, Олександром Новаковським зустрілися з музейними працівниками, передавши закладу нові експонати.
-Важливо, що експозиція є постійнодіючою, - зазначають воїни АТО, - вона розповідає про простих хлопців, наших земляків, які пройшли антитерористичну операцію, захищаючи свою країну. Переконані, що буде і надалі поширюватися.
 
На цьому наголошують і в музеї, підкреслюючи, що експозиція постійно оновлюється, доповнюються нові матеріали з якими може ознайомитися кожен мешканець Покрова.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.