ВСІ НОВИНИ:

Нікопольською місцевою прокуратурою

Нікопольською місцевою прокуратурою з метою захисту інтересів держави в особі Нікопольської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю заявлено позов про розірвання договору оренди земельної ділянки площею 15,1 га у зв’язку із систематичним грубим порушенням умов договору оренди, а саме несплатою орендної плати та повернення її Нікопольській міській раді.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області у 2016 році затверджено мирову угоду між Нікопольською міською радою та відповідачем.
 
Відповідно до інформації Нікопольської міської ради, отриманої прокуратурою в січні 2017, на виконання вимог мирової угоди товариством з обмеженою відповідальністю сплачено у повному обсязі заборгованість з орендної плати за землю до місцевого бюджету у розмірі  1 493 698,67 грн.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури    Семенова Н.Ю.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

6 комментариев

Копчик С. 30 января 2017 12:39
Це де, розташована земельна ділянка і хто не платить?
  • +2
oksana-nikopol 30 января 2017 13:51
о чем речь вообще? о каком участке и кто должник?
  • +2
Александр Рыбаков 30 января 2017 13:53
Сергей Петрович,oksana-nikopol, ну повнимательней читайте, там же на украинском вроде...Я нормально прочитал...., хотя меня тут русскоязычным считают... Или звоните, я вам подскажу , что значит : " Відповідно до інформації Нікопольської міської ради, отриманої прокуратурою в січні 2017, на виконання вимог мирової угоди товариством з обмеженою відповідальністю сплачено у повному обсязі заборгованість з орендної плати за землю до місцевого бюджету у розмірі 1 493 698,67 грн: То есть ваш вопрос лучше сформулировать так " Кто рассчитался ?" Это участок , рядом с НЗФ, который выделяли под солнечные батареи, .Был долг. Горсовет заключил мировую угоду, на условиях, если погасят долг 1 493 698,67 грн, договор будет продлен. Так что все нормально....,
  • +1
Копчик С. 30 января 2017 17:03
Цитата: Александр Рыбаков
Сергей Петрович,oksana-nikopol, ну повнимательней читайте, там же на украинском вроде...Я нормально прочитал...., хотя меня тут русскоязычным считают..

Тоді напишу українською мовою! В статті нічого не вказано: хто і яка ділянка!Хоч на японський мові читай..:) Тому і виникло запитання... дякую, Олександр Михайлович що відповіли, хоч і не дуже в коректній формі!
Але залишилось питання хто? Я так розумію що НЗФ?! Чи який Тзов?!
  • +1
Александр Рыбаков 30 января 2017 18:00
[quote=Копчик С
Тоді напишу українською мовою! В статті нічого не вказано: хто і яка ділянка!Хоч на японський мові читай..:) Тому і виникло запитання... дякую, Олександр Михайлович що відповіли, хоч і не дуже в коректній формі!
Але залишилось питання хто? Я так розумію що НЗФ?! Чи який Тзов?![/quote]
Так я как обычно, по веселому.
Фирма называется, по моему -" Экотехник НИКОПОЛЬ.". Зарегистрировано у нас. Дочернее предприятие , чешской компании" Экотехник -Прага" , которое ставило уже в Украине эти станции солнечных батарей. Раз заплатили и не захотели разрывать договор аренды. Значит будут строить. А сумма , ЗА АРННДУ, нормальная зашла.
  • +2
Александр Рыбаков 30 января 2017 20:25
Значит будут строить. А сумма , ЗА АРННДУ, нормальная зашла.

ЗА АРЕНДУ !
  • +2

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.