ВСІ НОВИНИ:

Наші спортсмени підкорюють міжнародні підмостки

Із золотом та сріблом повернулися з Хорватії дзюдоїсти дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Покрова.
 
Перший старт 2017 року і одразу перемога. Вихованці Сергія Сінілова показали високий рівень підготовки і справжній бійцівський характер. На міжнародному турнірі з дзюдо Zagreb Open-2017 Ілля Івженко та Ліза Литвиненко виступали у складі нікопольсько-покровської команди «Дзюдо – Дніпро» впевнено представивши рідний регіон.
 
 Наші спортсмени підкорюють міжнародні підмостки


Місто Загребе стало ареною для найсильніших, команди з Німеччини, Хорватії, Сербії, Чорногорії, Польщі, Австрії, Угорщини, України з’їхалися на турнір, відомий у професійних колах. За медалі боролися представники одразу п’яти вікових категорій - U12, U14, U16, U18, U23. Покровчани піднялися на вершину рейтингових таблиць, здобувши абсолютну перемогу. Ілля Івженко став володарем золота у вазі – 27 кг., Ліза Литвиненко завоювала срібло у вазі – 52 кг. Бронзовим призером визнано третього з команди – Артема Осадчого з Нікополя, тренер Володимир Задорожній.
 
Це не перша перемога наших спортсменів, сьогодні до неї додалося міжнародне визнання. За словами директора школи Ірини Бакієвої, команда щоденною працею прокладає свій шлях до успіху, відточуючи майстерність й доводячи, що наполегливим під силу любі вершини.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.