ВСІ НОВИНИ:

Михайло Поперечнюк: Різдвяні свята для діточок

Напередодні Різдва, я як керівник «Об’єднання «Самопоміч-Нікополь» завітав у гості до бібліотечного філіалу № 4, яке знаходиться в приміщені музею. В той день в бібліотеці проводився святковий захід «Сніг, сніжок, засипає поріжок». Керівник філії Олена Балицька, разом зі своїми колегами показували мультфільм про Різдво, для дітлахів які завітали.

 Михайло Поперечнюк: Різдвяні свята для діточок
Михайло Поперечнюк: Різдвяні свята для діточок
Михайло Поперечнюк: Різдвяні свята для діточок

Олена Балицька:
– Ми часто проводимо розважальні та пізнавальні заходи, діти із завзяттям приходять до нас. Ті, хто пропустили свято думаю, пошкодували! Адже у нас були і веселі конкурси, в яких діти відгадували книжкових і мультяшних героїв, з букв складали частини тіла, самі показували казку. Приєднуйтесь до наших свят, поринайте разом з нами в захоплюючий світ читання і літератури.
Від мене активні учасники заходу отримали корисні подарунки.
А в день Старого Нового Року, до нашої приймальні навідались цікаві гості – діти з особливими потребами та їх батьки які є членами організації «Жити-по справжньому» (керівних організації Лариса Ткачова) .
 
А навідались не аби з чим, а з колядками та щедрівками.
Надзвичайно чарівне видовище, коли маленькі ручки тримають зернятка пшениці та засівают їм бажаючи при цьому родючих земель, запашного хлібу на столі, завжди теплої компанії.
 
Я вдячний батькам дітлахів за їх виховання та розвиток, та особливо за сьогоднішній візит. Впевнений, що рік буде надзвичайно продуктивний та гарний, особливо після таких поздоровлень. І звісно, колядників я нагородив розвиваючими іграми та канцтоварами.
Виходячи з приймальні одна з матусь трохи пошепки промовила: наші діти янголи. І це дійсно так, кожна маленька дитина це чиста книга, яка має бути наповнена сторінками гідності, честі та доброти.
 
А я нагадую, якщо у вас виникли юридичні питання які потребують нагального вирішення або ви маєте цікаві пропозиції звертайтеся за адресою Пр.Трубників, 32 та за телефоном 095 084 96 58

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.