ВСІ НОВИНИ:

Мрії – здійсненні

Молодіжна рада Покрова вирішила довести те малечі, організувавши зустріч зі Святим Миколаєм.
Ідею доповнити міське свято казковою резиденцією Миколая одразу підтримали у міськвиконкомі, надавши молодіжній спільноті безмежне поле для втілення наміченого. Як зазначає координатор ради, начальник відділу молоді та спорту виконкому Яна Селезньова, над реалізацією святкового проекту працювали всі: майстрували, клеїли, продумуючи кожну деталь.
Мрії – здійсненні
Мрії – здійсненні
Мрії – здійсненні
Мрії – здійсненні
Мрії – здійсненні
Як результат, малеча не змогла пройти повз казкового будиночка з оленями-охоронцями, каміном, біля якого їх чекав сам Миколай. Діти повідували йому свої бажання і мали змогу написати листа. Святкову ж статистику вели помічники: за вечір було зібрано тільки 83 листівки, а скільки було сказано особисто довгоочікуваному гостю.

За словами членів ради, до щему зворушливі послання примушують і дорослих замислитися. Крім традиційних солодощів та іграшок малеча просила у святого спокою, миру й щастя своїм родинам, країні, щоб повернулися близькі, хто зараз у зоні АТО і ніколи не хворіли мама та молодші брати й сестри.
Щирі, просочені добротою листи житимуть у резиденції, молодіжна ж спільнота не завершила свої добрі справи. У взаємодії з владою розробляються нові цікаві проекти з якими вже незабаром можуть ознайомитися містяни.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.