ВСІ НОВИНИ:

Допомагати один одному – означає залишатися людьми

Коли на дворі «мінус», а над головою немає прихистку, що може бути бажанішим за гарячий обід. Про це подумав підприємець з Покрова Віктор Суков і поділився ідеєю з міським головою. Як і попередні його доброчинні ініціативи, вона отримала підтримку і дієву участь Олександра Шаповала.

Допомагати один одному – означає залишатися людьми
Допомагати один одному – означає залишатися людьми
Допомагати один одному – означає залишатися людьми

Не випадково час, напередодні Дня найвідомішого благодійника світу – Святого Миколая, особливий. Як зазначає Віктор Суков, до доброї справи приєдналися небайдужі підприємці, що з наданих продуктів приготували обід, депутати міськради, які забезпечили столами й стільцями, прихожани храму Іоанна Богослова.
 
Благословляючи трапезу, настоятель храму протоієрей Анастасій нагадав усім прості християнські істини про те, що той, хто ділиться отримує більше, ніж віддає: велику радість, що від його доброї справи, комусь хоч на крапельку стало краще. А рука того, хто дає, ніколи не оскудіє.
 
- Вперше, за 15 років мого служіння, така Богоугодна справа відбувається на загальноміському рівні. І це дуже добре починання, - зазначив священик.
Дійсно, благодійні обіди організатори мають намір зробити регулярними щосуботи та неділі з 11 до 14 години. Щоб люди різного віку, які по різним причинам ведуть відчужене існування в соціумі, відчули співчуття та участь. Адже події останніх років показують, що залишитися без даху чи потрапити у скруту може кожний. А от вибратися з непростої ситуації, самотужки – не просто. Допомагати один одному – означає залишатися людьми.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Анатолій Сиротенко 18 декабря 2016 20:26
Приемно чітати таку інформацію про своїх Покровських сусідів.
Видно, що між владою і громацькими активістами належний діалог.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.