ВСІ НОВИНИ:

З благословіння преосвященнішого Симеона, єпископа Дніпровського та Криворізького

З благословіння преосвященнішого Симеона,єпископа Дніпровського та Криворізького, в період з 27 по 30 листопада, настоятель парафії Св.Прав.Петра Калнишевського УПЦ КП м.Нікополь та парафії Св.Апп.Петра і Павла УПЦ КП м.Марганець - прот.
 
 З благословіння преосвященнішого Симеона, єпископа Дніпровського та Криворізького
З благословіння преосвященнішого Симеона, єпископа Дніпровського та Криворізького
З благословіння преосвященнішого Симеона, єпископа Дніпровського та Криворізького
З благословіння преосвященнішого Симеона, єпископа Дніпровського та Криворізького

Тимофій Редько, разом зі своєю громадою та волонтерами відвідали Українських воїнів в зоні АТО. О.Тимофій, спільно з командою волонтерів м.Нікополь на чолі з Манько.О.В., відвідали прикордонників м.Лисичанськ та м.Золоте Луганської області.
 
Під час перебування в зоні АТО, волонтери та капелан о.Тимофій передали воїнам подарунки від учнів шкіл м.Марганця ЗОШ №3, учнів шкіл м.Нікополя та учнів Миколаївської та Берестівської шкіл Запорізької області, Бердянського району, та від мешканців м.Марганця та Нікополя. Також о.настоятель провів молебні та благословив воїнів на захист Батьківщини.
 
Під час перебування в зоні АТО, о.Тимофій від імені відділу патріотичного виховання та капеланської служби Дніпровської єпархії УПЦ КП нагородив медалями «За вірність народу України 2-ступеня» - воїнів прикордонної служби: Забродоцьку Ірину Олександрівну та Берзан Олександра Павловича.Також в зоні АТО о.Тимофій за особистим поданням від відділу патріотичного виховання та капеланської служби Дніпровської єпархії УПЦ КП, медаллю Української Православної церкви Київського патріархату «ЗА ЖЕРТОВНІСТЬ І ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ», за особистим підписом Патріарха Філарета, був нагороджений Перепадя Андрій В’ячеславович, воїн-нікопольчанин, що вдруге став на захист Батьківщини та являється членом церковної десятки громади Св.Прав.Петра Калнишевського УПЦ КП м.Нікополь.
 
Висловлюємо слова вдячності учням школи №3 м.Марганець, учням шкіл м.Нікополь, учням Миколаївської та Берестівської шкіл Запорізької області, волонтерам за наданий транспорт та чудову команду. Від імені настоятеля парафії Св.Апп.Петра і Павла УПЦ КП м.Марганець , висловлюємо вдячність за надану допомогу- зібрані медикаменти, громаді парафії ,адміністрації Марганецького хлібзаводу за випічку, Лук’яненку М.В. -за солодощі, Євдокименку Є.В. – за кошти на пальне, усім Марганчанам за консервацію та теплий одяг. Нехай Господь благословляє всіх благодійників, що підтримують Українських Захисників.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 3 декабря 2016 21:20
Вітаю всіх з нагородами! Дякую всім хлопцям на передовій та усім хто допомагає їм! З нами Бог та правда, тому ми переможемо!
  • 0
Анатолій Сиротенко 4 декабря 2016 10:09
Це дуже дуже почесні і знакові нагороди, наряду з моральною підтримкою. Боже благословеня завжди буде за тими на чійому боці правда, рано чі пізно це відчують на собі зрадники і колаборанти, манкурти і перевертні.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.