ВСІ НОВИНИ:

У Покрові запущено гімнастичну залу

Утеплена і з теплом - зала стала однією з наступних об’єктів, чиї потреби з теплопостачання задовольнятиме модульна твердопаливна котельня Центральної міської лікарні.
Є всі підстави говорити, що школа олімпійського резерву – головна тренувальна база наших акробатів та гімнастів, працюватиме за комфортних умов.
 
 У Покрові запущено гімнастичну залу
У Покрові запущено гімнастичну залу
У Покрові запущено гімнастичну залу
У Покрові запущено гімнастичну залу

Вже перші дні після запуску температурний режим змінюється у напрямку збільшення - основне питання, що кожного зимового сезону хвилювало батьківсько-викладацьку громадськість. До його вирішення підійшли комплексно, з теплозахисту, утеплення будівлі зали – реалізація передвиборчих зобов’язань міського голови. Наступними кроками стала реконструкція системи опалення приміщення та підключення до теплоносія. За кілька днів роботи система показала себе в дії, що відзначають батьки та тренери.
 
Вчора під час чергової робочої наради міського голови з профільним заступником Миколою Гончаровим, начальником управління освіти Галиною Рубахою, директором ДЮСШ Іриною Бакієвою, що тривала на базі спортивного осередку, перевіряли якість теплопостачання до об’єкту.
 
-Наше головне завдання створити належні умови для спортсменів, наших маленьких чемпіонів – гордості не лише міста – України, - підкреслив Олександр Шаповал, - тримати на постійному контролі питання укріплення матеріальної бази осередків, від якого напряму залежить розвиток спорту.
 
Сьогодні в осередку плюс дванадцять, проти п’ятиградусної температури, що була тут за холодів протягом років, і це тільки за кілька днів. Тепло і в розрахунковому центрі, котрий теж опалюється від котельні ЦМЛ, надаючи послуги населенню за покращених умов.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.