ВСІ НОВИНИ:

Дитячо-юнацька спортивна школа управління освіти, що у Покрові – з теплом

Про це констатують у закладі, демонструючи роботу запущеного індивідуального джерела опалення у дії. Школа отримує тепло від твердопаливної котельні загальною потужністю 190 кВт, розрахованої на площу 1260, 3 м2, до якої входить і відокремлена від основної будівлі зала для занять із дзюдо. Вона забезпечить теплом 320 учнів та 30 працівників. Для ефективності, тренувальну залу додатково оснащено тепловентиляторами «Вулкан», що живляться від основної котельні.

Дитячо-юнацька спортивна школа управління освіти, що у Покрові – з теплом
Дитячо-юнацька спортивна школа управління освіти, що у Покрові – з теплом

Як зазначає директор закладу Ірина Бакієва, сьогодні можна говорити про відповідність температурного режиму. Минулі роки, при наявності централізованого постачання, у найтепліший період опалювального сезону температура у залі не перевищувала +5°, у холоди фіксувалася і - 2°.
За кілька днів роботи котельні стовпчик термометра у залі дзюдо показує плюс двадцять, у великій тренувальній залі – перевищує плюс дванадцять. За висновками фахівців, швидко підніметься до рекомендованих санітарними нормами 16-18 градусів тепла і вище.
 
Говорячи про довгоочікувані зміни, очільниця закладу зауважує, що увесь процес забезпечення школи теплом перебуває на особистому контролі міського голови Олександра Шаповала, який щоденно буває у закладі.
 
Дитячо-юнацька ж спортивна школа продовжує навчальний процес, готуючи чемпіонів, відтепер за комфортних умов.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.