ВСІ НОВИНИ:

Поздоровлення ветерану

27 листопада свій 91-й день народження зустрічав Почесний громадянин міста Покров, ветеран війни, засновник спортивного руху – Андрій Іванович Череп. Свої привітання людині, яка стояла у витоків заснування Покрова, адресував міський голова Олександр Шаповал.

Зі спортивною виправкою, колишній розвідник зустрічав мера, акцентуючи увагу не на своїх поважних роках, розпочинав розмову про справи: позитивні перетворення в місті і, звичайно ж, плани на майбутнє.
 
У свої 91 Андрій Іванович є активним громадським діячем, переймаючись процесами, що відбуваються в країні та рідному місті. Зустрічається з молоддю, залишаючись метром спортивної журналістики. Розвідник 3-го стрілецького батальйону, 81-ї гвардійської стрілецької дивізії, 233-го гвардійського стрілецького полку, учасник кровопролитних боїв на території Угорщини та Чехословаччини, він присвятив своє життя мирному будівництву, оберігаючи найдорожчу реліквію – орден Слави III ступеня.
 Поздоровлення ветерану
- Ваше життя нерозривно пов’язане з історією міста, - підкреслив Олександр Шаповал, адресуючи ветерану найщиріші побажання, - бо вона творилася Вашими руками: з добрих вагомих справ та небайдужого серця. Ви залишаєтесь для нас взірцем людяності, прикладом істинного патріотизму, відданості своїй землі.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.