ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські поліцейські затримали двух зухвалих розбійниць які били чоловіка сокирою і ломом по голові та вимагали гроші

Правоохоронцям вдалося затримати та притягти до відповідальності двох подруг, які скоїли розбійний напад на 55 річного чоловіка у його власному домі.
Нікопольські поліцейські затримали двух зухвалих розбійниць які били чоловіка сокирою і ломом по голові та вимагали гроші
Серед білого дня жінки зайшли спочатку до двору, потім до будинку по вул.Єнісейській в м.Нікополі. Господар був в домі сам, вони почали вимагати в нього гроші і одна з них вдарила чоловіка обухом сокири по голові інша спричиняла тілесні ушкодження ломом. 
Коли чоловік знепритомнів, подруги викрали телевізійну приставку "Т2” та втекли з місця злочину. 
Затриманими виявились 34 річна та 42 річна місцеві мешканки, обидві раніше засуджені, одна за крадіжки інша за вбивство.
Потерпілому спричинено відкриту черепно-мозкову травму та чисельні рублені рани та забої.
Наразі обидві жінки затримані, слідчим спільними діями з місцевою прокуратурою дії останніх кваліфіковано за ч.3 ст.187 КК України (розбій) санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 12 років

Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Палыч 30 ноября 2016 19:28
Интересно, а сколько длилась операция по слежке обезвреживанию преступников, или менты привычно только по трупам шагают, зарабатывая звезды?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.