ВСІ НОВИНИ:

Вчилися бути потрібним

Як розумно витрачати свої час та сили на користь суспільства, як ефективно працювати в команді – про все це та багато іншого могли дізнатися учасники школи волонтерів, другий етап якої проходив 17-19 листопада у Дніпрі. Учасником соціального проекту від Покрова стала студентка 3-го курсу професійно-технічного училища Анна Лозицька.

Вчилися бути потрібним
Вчилися бути потрібним

Сповнена враженнями та новим досвідом, Анна вважає волонтерство гідною справою для себе. Лекції, тренінги, дискусії, квести та ділові ігри допомогли покращити знання та практичний досвід. А виконуючи завдання , прослуховуючи та обговорюючи теоретичний матеріал разом з іншими учасниками, дівчина дізналася цікаві факти з історії та досвіду волонтерського руху, знайшла нових друзів, які прагнуть займатися суспільно корисними справами.
 
Як повідомила начальник відділу молоді та спорту міськвиконкому Яна Селезньова, важливий соціальний проект реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Поруч» за підтримки німецького товариства з міжнародного співробітництва GIZ та обласної державної адміністрації. Його кінцева мета – створення нової соціальної мережі активістів у Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Луганській, Донецькій областях, які б могли фахово організовувати та координувати роботу волонтерів. У місті проводиться робота з популяризації ідеї волонтерства, активна молодь Покрова і надалі братиме участь у подібних проектах.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.