ВСІ НОВИНИ:

У Покрові вшанували доленосні події сучасної історії

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи.
Віддаючи належне патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року і в листопаді 2013 – лютому 2014 стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів української держави та її європейського вибору, громада міста Покров зібралася на мітинг.Урочистою ходою представники влади, трудових колективів, громадських організацій, політичних партій, духівництва та громадськості міста пройшли оновленим бульваром Шевченка до пам’ятника Кобзарю.

 У Покрові вшанували доленосні події сучасної історії
У Покрові вшанували доленосні події сучасної історії
У Покрові вшанували доленосні події сучасної історії

Виступаючі віддавали належне громадському подвигу людей, які захищали демократичні цінності та ціною своїх життів, вірою у торжество справедливості відстоювали і продовжують відстоювати гідність українського народу, його свободу. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять Героїв небесної сотні та земляків, загиблих на сході країни за свободу та територіальну цілісність нашої держави. А завершилися урочистості покладанням квітів до пам’ятника символу волі та незалежності нашого народу - Т.Г. Шевченку.
 
Тематичні заходи до Дня Гідності та Свободи відбулися по школах, у народному музеї ім. Занудька та інших закладах культури міста. А на LED екрані, що знаходиться на центральній площі, демонструвався сюжет про Почесних громадян міста – Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Мокієнка, які загинули, відстоюючи цілісність України.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Копчик С. 22 ноября 2016 11:21
Цитата " демонструвався сюжет про Почесних громадян міста – Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Мокієнка, які загинули, відстоюючи цілісність України..."
В Нікополі, на жаль, жодному загиблому герою не присвоїли звання почесний громадянин міста! Наші організації учасників бойових дій в АТО, безперечно, зроблять все, щоб загиблим нашим хлопцям присвоїли справедливо ці звання.
Але, сумно, що влада, яку вони захищали теж, сама не розуміє цих моментів і тільки чекає!
  • 0
Анатолій Сиротенко 22 ноября 2016 14:03
Гідно відзначив Покров, це державне свято.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.