ВСІ НОВИНИ:

Від Всеукраїнських змагань до Міжнародних - зв’язківці Покрова нарощують темпи

Вагомі перемоги колективної радіостанції Будинку творчості вже сьогодні вивели команду Миколи Голуба у число лідерів року. Щоправда, така позиція є незмінною протягом десятиріч, на чому наголошують майстри коротких хвиль.
Про офіційну перемогу у двох Всеукраїнських змаганнях команда Покрова змогла теж почути з радіохвиль, під час підсумкового «круглого столу», проведеного Кам’янським радіоклубом «Прометей».

Від Всеукраїнських змагань до Міжнародних - зв’язківці Покрова нарощують темпи
Від Всеукраїнських змагань до Міжнародних - зв’язківці Покрова нарощують темпи
 
Так, Катерина Шуліка, Дарина Іл’їна, Влад Андрєєв, Ілля Внуков, беручи участь у змаганнях, присвячених Дню Захисника Вітчизни серед 59 команд з 21-ї області України, вибороли переможне перше місце. Срібло завоювали серед 45 команд, які демонстрували свої вміння у турнірі «На Покрову» - Аліна Карпова, Аліна Левченко, Микола Коробка.
 
Не побоялися спортсмени вступити і у радіобій Ukrainian DX Contest – міжнародних змагань, які 18-й раз проводяться під егідою Українського контест клубу – UCC, дають виняткову можливість радіолюбителям світу встановити найбільше число зв’язків з радіостанціями України.
 
Вихованці Миколи Голуба у цих престижних змаганнях – не новачки, навіть мають перемоги за 2003, 2004 та 2007 роки. Цього разу команда складалася з сьогоднішнього члена колективної – Миколи Коробки, випускника – Олександра Кормакова, до покровчан приєдналися Олексій Чигарьков та Олексій Кравцов з Дніпра.
 
Радіостанція стала місцем, де вирували справжні спортивні пристрасті за титул чемпіона. За добу змагань спортсменам вдалося провести 1829 радіозв’язків з понад 60 країнами й територіями планети, представляти Україну на мапі світу. Остаточний результат буде оголошено протягом місяця, попередні ж свідчать про успішний виступ нашої команди.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.