ВСІ НОВИНИ:

Шістдесят– пора розвитку та нових можливостей

Про це свідчив кожний квадратний метр оновленого центру Покрова, що у день ювілею вирував усміхненою людською юрбою.
Про це говорили мешканці міста, які були вільні у своєму бажанні відчути себе частиною єдиної громади. Це помічали гості міста, котрі не впізнавали знайомі вулички, сквер, площу.

 Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей
Шістдесят– пора розвитку та  нових можливостей

До важливого рубежу місто підійшло з вагомими досягненнями і цікавими ідеями – право відкрити головне свято року і поділитися своїми мріями про спільний дім було надано молоді. Саме на День міста було оголошено про результати творчих конкурсів ініційованих міським головою Олександром Шаповалом. Без вікового цензу, без обмежень та цензури підростаючому поколінню запропонували презентувати місто у малюнках та відчути себе справжніми господарями, висловивши своє бачення майбутнього Покрова у конкурсі «Я – очільник міста». Результатом став неперевершений календар з малюнками юних митців, виданий до 60-річчя під егідою Олександра Шаповала.
 
Також три серйозних роботи – переможниці, де молодь відкрито говорить про сьогодення, визначаючи пріоритети на майбутнє у різних сферах суспільного життя. Їхні проекти винагороджено дипломами, преміями та сертифікатами на день керівництва міста спільно з міським головою.
 
Зі сцени також лунали привітання від народного депутата України Андрія Шипка, депутата обласної ради Марини Петросянц, свято набирало обертів, вбираючи в себе найкращі емоції та яскраві моменти. Усім, без винятку, було що побачити і послухати, покуштувати і придбати.
 
Біля сцени малюки розважались з улюбленими медійними героями. Трохи старші діти цікаво і пізнавально проводили час на іншому розважальному майданчику, де малювали, мріяли, співали, гралися, писали зворушливі побажання місту-ювіляру. Батьки догоджали дітям солодкою ватою, кульками, батутами, атракціонами, прогулянками на паровозику, а самих сміливих – на справжніх конях. Не відмовляли у задоволенні відчути себе нащадками пращурів - козаків і дорослі.
 
Традиційно дивували талантами і цікавими знахідками місцеві художники, та умільці. Містечко майстрів об’єднало близько трьох десятків самобутніх і неординарних особистостей, які здатні творити неймовірні речі із найнесподіваніших матеріалів.
 
Нікого не залишила байдужим і виставка-презентація домашніх улюбленців. Причому господарі хизувалися не лише породами чотирилапих та пернатих, а й вражали вбранням та зачісками, які демонстрував переважно «Гав-сектор».
Усі учасники виставок, так само як і успішні гравці в шахи, шашки та нарди, між якими розпалилися справжні спортивні пристрасті, отримали від міського голови дипломи та подарунки.
 
Родзинкою свята стало ковальське шоу. Городяни не лише стали свідками справжньої магії, спостерігаючи за силою і вправністю коваля, а мали змогу себе відчути підкорювачами металу. На згадку про знакову подію було викувано символічний ключ від міста.
Розмаїття краму пропонував мешканцям та гостям міста святковий ярмарок. Іменні ложки з Полтавщини, хлібобулочні вироби з Нікополя, мед та продукти бджільництва з навколишніх районів, знизили ціни та взяли участь у виїзній торгівлі місцеві виробники та підприємці , пропонуючи різноманітний спектр товарів, починаючи від сувенірних дрібничок до сезонного одягу.
 
На головній площі було не лише весело та креативно, а й хлібосольно. Підприємства міста частувало земляків смачним кулішем, шурпою та зігрівало чаєм. Запрошували «до столу» ювілейними пирогами, голубцями, пловом та випічкою, розважали караоке та розіграшами.
Протягом дня городянам дарували святковий настрій кращі співочі та танцювальні колективи та сольні виконавці міста.
 
Сповнені світлих мрій летіли дзвінкі голоси над Покровом, сповіщаючи його мешканцям про те, що місто з найкращими сподіваннями ступило в наступне десятиліття.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.