ВСІ НОВИНИ:

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

У День захисника Вітчизни та свято Українського козацтва це вкотре довела велика громада Покрова. Від наймолодших, до найдосвідченіших містяни згуртувалися, аби довести, що козацьке коріння міцно переплелося у декілька поколіннях.

Свою вправність, силу й витривалість демонстрували під час спортивних розваг, що проходили на оновленій центральній площі ім.І.Сірка.

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

Задали переможний тон вихованці дитячих дошкільних закладів, серед яких і новоствореного НВК№2, які весело, згуртовано долали естафетні перегони, доводячи, що для справжніх козачат та козачок немає перешкод. Від найменших естафету перехопили учні загальноосвітніх закладів та ПТУ, що змагалися у силових вправах: піднімали гирю, перетягували канат, визначалися з лідерством у армрестлінгу. Незважаючи на похмурий осінній день, на площі було спекотне від боротьби за звання найсильніших. Його виборола команда НВК№2, друге місце посіла СЗШ№2, третє – ліцей.
 
Не відставали й підприємства та організації. Своє спортивне вміння показали команди вогнеборців, ПАТ «ОГЗК», військкомату, громадського об’єднання «Шахи для життя». Для них завдання було ускладнено не лише вагою гирі – 24 кг., на відміну від 16 кг. для школярів, а й вимогами суддівства. Першу позицію зайняла команда гірничозбагачувального комбінату, другу – ГО «Шахи для життя», третю – військкомат. Усі без винятку учасники козацьких змагань отримали грамоти відділу молоді та спорту міськвиконкому, відзнаки від заводу «Проктер енд Гембл Україна», а наймолодші учасники, до того ж, солодкі подарунки.
 
Цього дня славили захисників і вихованці авіамодельного гуртка Будинку творчості. Учні Олександра Коротаєва презентували показові виступи власноруч змодельованих літаків, демонструючи вищий пілотаж. Показали себе й прихильники стріт воркауту.
Не старіють душею ветерани
 
Багаторазові лауреати міських, обласних, Всеукраїнських конкурсів – хорова самодіяльна капела «Вікторія» під керівництвом Почесного громадянина міста Павла Філіна – Юркова, подарувала рідному місту велику концертну програму. Її було розпочато «Гімном Покрову», створеним до 60-річчя спільного дому Юрієм Білоконем та Почесним громадянином міста Василиною Лінською. Урочисто, піднесено, під акомпанемент Світлани Данченко та Артема Алєксєєнка були виконані відомі твори. Хор ветеранів підтримали вихованці Дитячої музичної школи, представивши глядачам нестаріючу - справжню музику.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.