ВСІ НОВИНИ:

З днем захисника України!!!

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви — наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках.
 
 З днем захисника України!!!

Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 14 октября 2016 11:51
Надрукую свою промову:
Шановні нікопольці, друзі !
Сьогодні , дійсно урочиста дата – День захисника України. Ми зрозуміли, що право жити в незалежній країні, треба захищати . На жаль, час показав, що не які міжнародні угоди, ні які казки ворожнечих країн про братерство, не в змозі захистити нашу державу! З перших днів агресії Путінської Росії, на захист України, на захист нашого міста і наших родин, стали кращі громадяни України!
Тому, саме в цей день ми відкриваємо елемент меморіалу – «Захисник України», а саме зображення України, по переду якої, згодом буде стояти фігура Захисника! Це наша земля і ми маємо ії захищати!
Від Асоціації учасників бойових дій Нікопольщини хочу подякувати всім хто допомагав в встановленні карти України і особисто тим хто вчора, до одинадцятої вечора встановлював камінь.
Напевно всі розуміють, що без волонтерської підтримки українців, було би дуже тяжко утримувати ворога! Від імені всіх учасників АТО, хочу подякувати волонтерам, які разом з воїнами Української Армії, робили все можливе і навіть , здавалось не можливе, для нашої перемоги!Низький уклін Вам!
Не всі знають, що у нас в місті є видатна родина. Це звичайні нікопольці, але коли Вітчизна попросила іх допомоги, вони пішли на іх захист. В родині Воробьевих в АТО побували батько та два його сини! Я не можу навіть уявити, що переживала Людмила, чекаючи чоловіка та двох синів з війни! Давайте оплесками подякуємо цій мужній жінці! Від всіх хлопців, хочу подякувати матерям та дружинам, які чекали нас з війни! Низький уклін вам!
На жаль, багато родин не дочекалися , бо наші герої загинули , чесно виконуючи свій обов’язок по захисту держави! Це ворожі, міни та кулі російських злодіїв , які називали себе « братами» вбивають на нашій, Богом даній землі, кращих синів України !
Шановні родини загиблих, прийміть наші щирі співчуття та низький уклін Вам! Маю, надію, що скоро всім загиблим нікопольцям – героям будуть присвоєно звання почесний громадянин міста! Вони віддали саме цінне – своє життя! Як би не вони, як би не хлопці які захищали та захищають зараз нашу державу , то наше місто могла спіткати доля Попасної чи Дебальцево! В прифронтових містах, люди шукають в першу чергу де є бомбосховище, а не кінотеатр чи вай фай.
І поки хлопці воюють на сході, на щастя, над Нікополем безпечне і мирне небо!
І сьогодні ми з гордістю відзначаємо День захисника України, який і дарує нам можливість мирного життя! Сьогодні ми захищаємо незалежність нашої нації і це дає нам змогу побудувати в майбутньому вільну, економічно сильну та соціально справедливу державу!
З святом вас справжні захисники України!
Слава Україні!
  • +3

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.