ВСІ НОВИНИ:

Не доверяйте и не распространяйте заведомо ложную информацию. Погибших со следами удушения - ДВЕ

В последние дни в нашем городе в основном в соц сетях и даже на некоторых сайтах появилась и активно муссируется информация о якобы еще жертвах со следами удушения. В том числе привязывают восьмилетнюю девочку в подъезде и т.д.  Не знаю кому и зачем нужно сеять панику распространяя заведомо ложную информацию но:

Шановні мешканці міста Нікополя на території міста скоєно два тяжких злочини:

18 вересня о 6.30 до чергової частини Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на території школи № 4 по вул.Патріотів України виявлено труп молодої дівчини. 
Потерпілою виявилася 20 річна місцева мешканка.Як з'ясували поліцейські, того вечора дівчина поверталася з кафе додому, але не дійшла. 
Дану подію внесено до ЄРДР за п.6 ч. 2 ст.115 КК умисне вбивство з корисних мотивів. Слідство триває.

9 жовтня 2016 від фельдшера швидкої медичної допомоги до чергової частини Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення  про те, що в сквері по вул Кріпака м. Нікополь, на лавочці виявлено труп молодої жінки. 
Як з'ясували поліцейські, дівчина 1982 р.н о 03.45 вийшла з місця мешкання з метою поїздки на автобусі до м. Дніпро, але до зупинки автобусу вона не дійшла. Дану подію внесено до ЄРДР за п.6 ч. 2 ст.115 КК умисне вбивство з корисних мотивів та ч. 4 ст. 187 ККУ розбійний напад.

Поліція міста приймає всі можливі заходи направлені на розкриття цих резонансних злочинів.

З цією метою посилено патрулювання в місті, здійснюються відпрацювання ранішезасуджених осіб та осіб які перебувають на обліках в поліції. Слідство триває.

Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області


Другой проверенной информации, добытой как через официальные так и другие источники - НЕТ

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.