ВСІ НОВИНИ:

Добробут марганчан - турбота депутатів

15 чергова сесія Марганецької міської ради VII скликання відбулася 29 вересня, на початку роботи якої зареєструвалося 27 депутатів. Перед опрацюванням черги денної депутат міської ради Марина Омельченко запропонувала запровадити в місті нову форму електронних звернень до влади – електронні петиції, що надасть можливість марганчанам за допомогою мережі Інтернет брати активнішу участь у процесах місцевого самоврядування. Також перед присутніми виступив депутат міської ради Анатолій Деркач. 

 Добробут марганчан  - турбота депутатів

За ініціативою голови міста Олени Жадько присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв трагедії, яка сталася в урочищі Бабин Яр в роки Другої світової війні.
 
Далі сесійне засідання тривало у звичному режимі. За рішеннями профільних депутатських комісій декілька питань були вилучені з черги денної та відправлені на доопрацювання. 
 
На жаль не всі депутати підтримали внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року № 32-3/VІІ «Про місцевий бюджет на 2016 рік». Адже ним було здійснено перерозподіл коштів які виникли в наслідок перевиконання дохідної частини міського бюджету, а також коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічного ризику населення, яке проживає у 30-ти кілометровій зоні спостереження. Кошти, які було перерозподілено, направлені на поліпшення життєдіяльності міста, потреби освітніх, культурних та медичних закладів, а також на допомогу марганчанам, які опинились у скрутному становищі.
 
Звісно, це питання було прийнято більшістю голосів і можна було б не акцентувати на ньому уваги, але все ж незрозуміло чому 14 депутатів Марганецької міської ради, які створили об’єднання  "Демократичні сили за "Комунальний контроль"  відсторонились від прийняття такого важливого рішення і не висловили своєї принципової позиції. Земельні питання також не хвилювали вищеназвану групу депутатів, вони просто покинули сесійну залу під час їх розгляду.
 
Результати поіменного голосування розміщено на сайті Марганецької міської ради. Тож виборці можуть на свої очі переконатися в тому як обраний ними депутат виконує ті повноваження якими його наділила громада.
Загалом на засіданні було ухвалено близько 50 питань.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.