ВСІ НОВИНИ:

Спортивні та активні

Поважний вік – не привід для смутку, а телевізор і насіння – не головна розвага пенсіонерів. Це з легкістю довели багаті літами мешканці Покрова, відгукнувшись на запрошення відділу молоді та спорту міськвиконкому й дитячої юнацько-спортивної школи управління освіти.

Спортивні та активні
Спортивні та активні

Напередодні Дня людей похилого віку у спортивній залі ДЮСШ вони переконливо протистояли невблаганному лету років. Біг, фізичні вправи, аеробіка, танці, естафети, активні ігри … Все це супроводжувалося жартами, музикою, духом суперництва та гарним настроєм.
 
Натхненником для ровесників стала інструктор з фізичної культури дитячого садка № 11 Валентина Йосипівна Поган, яка і провела спортивні змагання. Викладач із багаторічним стажем і по за спортивним майданчиком доводить і собі, і оточуючим, що вік невблаганний над тими, хто прагне жити повноцінно і готовий докладати до цього зусиль.
 
Як завжди, перемогла – дружба, нагадавши кожному, що кожен життєвий етап неповторний і має свої переваги.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.