ВСІ НОВИНИ:

Від щирого серця вітаю вас з 377-м Днем народження нашого міста!

Шановні нікопольці!
Від щирого серця вітаю вас з 377-м Днем народження нашого міста!
 
Я пишаюся тим, що завдяки зусиллям нікопольців про наше місто знають по всій Україні. 
 
Наш земляк Костянтин Сімашко, голкіпер паралімпійської футбольної збірної України виборов золото Паралімпіади в Ріо.Нікопольчанка Оксана Ботурчук завоювала срібну медаль Паралімпіади, фінішувавши другою в забігу на дистанцію 200 метрів! Завдяки Костянтину і Оксані Нікополь знову сяє на Міжнародній спортивній арені!
 
Підростаюче покоління нікопольців теж є приводом для гордості. Це і талановита молодь, яка привезла до міста Всеукраїнський фестиваль «З країни в Україну», і провідні народні колективи, які своїм талантом прославляють Нікополь, науковці та дослідники, які доводять унікальність нашого краю. 
 
Завдяки проведенню в місті історичних фестивалів «Богдан Хмельницький – народження держави» та «Серце Великої Скіфії» все більше українців знають, що саме Нікополь є столицею п’яти Запорозьких Січей та колискою скіфської цивілізації. 
 
Сучасний Нікополь не стоїть на місці, він розвивається. Звичайно, разом із цим залишається чимало поки що не вирішених питань, але я впевнений, що спільними зусиллями, ми досягнемо поставленої мети. 
 
Кожному жителю Нікополя я хочу побажати щастя, здоров’я, злагоди та добробуту!
Зі святом!
З найкращими побажаннями,
Андрій ФІСАК міський голова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Александр Рыбаков 24 сентября 2016 12:03
С праздником всех ! И с Надеждой на лучшее , с Надеждой на бассейн, достойную жизнь людей, стадион и волейбольный клуб
С Надеждой на то , что перестанут драться нардепы, и можно будет ходить по улицам не опасаясь , с надеждой на мир , с надеждой что в Украине перестанут выпускать кастрюли под размер головы , с надеждой , что улицы снова не будут переименовывать и сносить памятники. !!!!
Всем здоровья и удачи !
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.