ВСІ НОВИНИ:

Гирьовий марафон завершили з медалями

Команда міста Покров з гирьового спорту продовжує утримувати перші позиції. Новий осінній сезон теж розпочали з успішних виступів.
 
Протягом двох днів у Скадовську тривав I Чемпіонат України з гирьового марафону. Понад ста учасників всіх вікових груп – юніори, юнаки, дорослі, ветерани, з 14 областей змагалися у двох дисциплінах: поштовху довгим циклом та ривку. За тридцять хвилин спортсмени мали виконати вправи з гирьовим навантаженням на чоловіків – 24 кг., жінок – 16 кг. Команді з нашого міста протистояли сильні супротивники, лідери даного виду і все ж Покров довів, що є чемпіоном, завоювавши п’ять золотих та одну срібну медаль. 

Гирьовий марафон завершили з медалями

Вихованці тренера – Віталія Мартинюка були у числі переможців. Руслан Вілков довів чемпіонське звання серед юніорів у ваговій категорії до 70 кг. з ривка, ставши срібним призером і у поштовху довгим циклом. Титул чемпіонки України серед дівчат до 18 років підтвердила Валерія Жданова, а чемпіонки України серед жінок-ветеранів до 39 років у вазі до 60 кг. у ривку – Олена Жданова. Як завжди на висоті був і Віталій Мартинюк, виборовши звання дворазового чемпіона України серед ветеранів у віковій групі 40-44 роки, ваговій категорії до 90 кг.
 
Гирьовий марафон завершився у Скадовську, проте не закінчився для нашої команди, котра готується до наступних змагань.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.