ВСІ НОВИНИ:

Дорослішати - грамотно

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Покрова щойно відбулася переакредитація медичного закладу на звання «Клініка, дружня до молоді». Кабінет, де надається комплексна медична, соціальна, психологічна та правова допомога підліткам та молоді із проблем збереження здоров’я, відкрився ще у 2011 році, наразі успішно підтвердив свій статус.

Дорослішати - грамотно

За висновками комісії у складі представників Міністерства здоров’я України та Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА оцінка роботи кабінету склала 93 бали зі ста можливих. Проводилося анкетування та перевірялися стандарти надання допомоги, у тому числі на відповідність основним принципам роботи. Один з них – це принцип « дружнього підходу», що базується на трьох «Д» - добровільність, доброзичливість, доступність.
 
Протягом минулого року за безкоштовними конфеденційними, а за бажанням – анонімними консультаціями до фахівців кабінету: педіатра, інфекціоніста, дерматовенеролога, дитячого гінеколога, лікаря з кабінету «Довіра», психолога, фахівців з центру сім’ї, дітей та молоді звернулося майже 1,5 тисячі відвідувачів.
 
Двері кабінету «Клініка дружня до молоді» і надалі відкриті, підлітки можуть звертатися як самостійно, так і з батьками до каб. № 2, що знаходиться в амбулаторії №5 (колишня дитяча поліклініка) з 9 до 17 години.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.