ВСІ НОВИНИ:

Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України

Наші спортсмени достойно представили рідне місто, виступивши у складі збірної Дніпропетровської області – лідера автомодельних перегонів.
Швидкість автотраси, хвилювання учасників – змагання з автомодельного спорту, за рівнем адреналіну, не поступаються формулі-1. Тут все триває за законами автоперегонів, лише у зменшеному масштабі.
 
 Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України
Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України
Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України
Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України
Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України

Одеса знову зустрічала тих, хто не уявляє дозвілля без технічного моделювання. На сім днів дитячий оздоровчий комплекс «Чайка» перетворився на місце підсумкової автомодельної зустрічі. Близько 200 учасників з 12 команд України зустрілися на заключному другому етапі Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей серед юнаків та юніорів (IY ранг), що проходив під егідою Міністерства молоді та спорту України, Національної федерації автомодельного спорту. У рамках чемпіонату змагалися шосейні моделі на асфальті та багі – відкритому грунті. Швидкість вітру, зіткнення, терміновий ремонт і знову траса – емоції, що супроводжували кожен етап змагань.
 
Вихованці керівника гуртка Будинку творчості Володимира Томілова входили до сімки збірної Дніпропетровської області, котра й цього турніру була на висоті, виборовши бронзу Чемпіонату. Наші спортсмени показали хороші результати в особистій першості, Анна Томілова виборола друге місце у класі БАГІ 2 ВD, до п’ятірки кращих пілотів класу DTM увійшов Анатолій Сізов.
 
Сьогодні команда міста готується вже до наступних турнірів, як наголосив наставник юних автомобілістів Володимир Томілов, передумови для цього є.
- Ми налаштовані на нові перемоги, - підкреслює тренер, - важливо, що наші починання знаходять розуміння та підтримку у міського голови Олександра Шаповала, який радіє успіхам автомоделістів. Для розвитку гуртка закуплено нове обладнання, радіоапаратуру для моделей, вирішено питання приміщення.
 
Спільно з начальником управління освіти Галиною Рубахою розробляються подальші перспективні плани технічного напрямку. Команда Будинку творчості наполегливо працює для досягнення спортивних цілей – рости у своїй майстерності, займаючи перші позиції на автомодельній арені.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.