ВСІ НОВИНИ:

Нікопольським відділом поліції встановлюється особа трупу чоловіка

Нікопольським відділом поліції встановлюється  особа трупу чоловіка, який 16.08.2016 року біля 10:30 годині знепритомнів біля будинку № 47 на вул. Віктора Усова в м. Нікополь, де торгував річною рибою, та який в при наданні йому медичної  допомоги бригадою ШМД помер в кареті ШМД.
 
Прикмети: зріст 185 -190 см, середньої статури, волосся сиве, коротке, очі сірі, обличчя овальне, ніс скривлений вліво, після перелому. 
 
Був одягнений: сіра трикотажна футболка із надписом «RANGEOVER» та зображенням кедів, вимальованих у кольори британського прапору, сірі шорти в клітинку із дрібними емблемами «ADIDAS»,  резинові капці літні чорного кольору.
При собі мав речі: чорний поліетиленовий пакет, в ньому знаходилась господарська сумка, поліетиленові пакети, біла кепка, пачка сигарет «Київ» та сірники.
 
Особливі прикмети: на брюшній зоні з права рубець довжиною 15 см, на зап'ясті лівої руки татуювання у вигляді серця з двома мечами на перехрест та короною зверху, на пальцях лівої руки татуювання – «1951».
Фото:
 
Контактні номери телефонів , по яким у разі наявності інформації у громадян щодо зниклого необхідно звернутись: 095-785-56-85, 095-785-00-56 або 102 

З повагою

Т.в.о. начальника Нікопольського ВП
ГУНП в Дніпропетровській області
полковник поліції Є.В.Кравцов


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.